İshal Malatya Devlet Hastanesi'ne takdirname getirdi

Haber Giriş : 06 Aralık 2005 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da görülen ishal şikayetiyle vatandaşların en fazla başvurduğu Malatya Devlet Hastanesi'ndeki sağlık personeline takdirname verileceği bildirildi. Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ishal vakalarının başladığı günden bugüne kadar en fazla müracaatın kendi hastanelerine yapıldığını söyledi.

HASTANEYE 3 BİN 300 KİŞİ BAŞVURDU

Özellikle acil ve çocuk servislerindeki personelin yoğun performans sergileyerek hiçbir hastayı geri çevirmediğini dile getiren Topaloğlu, şöyle dedi:

''İshal vakalarının başladığı günden bugüne kadar hastanemize ishal şikayetiyle toplam 3 bin 300 hasta müracaatta bulundu. Hastaneye 850 kişinin ishal şikayetiyle başvurduğu günde bile arkadaşlarımız, olağanüstü performansla hizmete devam etti. Özellikle acil ve çocuk servislerindeki görev yapan doktor, hemşire ve sağlık memurlarına şükran borçluyuz. Bu servislerdeki arkadaşların hepsine takdirname vererek şükranımızı belirteceğiz.''

Topaloğlu, ishal vakaları ile ilgili hastaneye yapılan başvurularda şu anda yüzde 8090 oranında düşüş olduğunu da kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber