'Bedenimi aldılar ama ruhum melek oldu'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Sinem Yurdanur'un annesi Şerife Yurdanur, "Kızım gece rüyalarıma giriyor. Bedenimi aldılar ama ruhum melek oldu anneciğim" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bedenimi aldılar ama ruhum melek oldu'

Onun hasretine dayanmak çok zor" diye konuştu. Sinem'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki DNA testlerinin ardından 20 Mart'ta toprağa verilecek

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Sinem Yurdanur, 26 Temmuz 2010 tarihinde sınava girmek için İstanbul Çatalca'dan geldiği İnegöl'de ortadan kaybolmuş, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Sinem Yurdanur'un en son İnegöl'e geldiği gün, Kültürpark'ta birçok suçtan kaydı bulunan sevgilisi Emrah K. ile görülmüş, olayla ilgili gözaltına alınan Emrah K., Sinem'in kaybolmasıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyleyince serbest bırakılmıştı. Emrah K., geçen yıl mart ayında uyuşturucu operasyonu kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınacağı sırada, Alanyurt'taki bir evde yanındaki tabanca ile göğsüne ateş ederek canına kıymıştı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde sadece Sinem olayı için kurulan 3 kişilik ekip, genç kızın intihar eden sevgilisi Emrah K.'nin yakın arkadaşı olan ve aynı operasyon kapsamında tutuklu bulunan R.A. ile cumhuriyet savcılığından alınan izinle cezaevinde bir kez daha görüştü. Polisin, "Bildiğin varsa söyle. Sinem'in annesi ve babası kan ağlıyor. Yardımcı ol" demesi karşısında "Zaten Sinem rüyalarıma giriyor. Vicdan azabına dayanamıyorum' cevabını veren R.A., Sinem'i Emrah K.'nin öldürdüğünü itiraf etmişti.

Emniyet ve jandarma ekipleri, özel izinle cezaevinden çıkartılan R.A. ile cesedi attıklarını söylediği yerde keşif yaptı. Çevrede yapılan aramada battaniyeye sarılı olan ve içerisinde sadece saç ve kemiklerin bulunduğu cesede ulaşıldı. Bulunan kemik parçaları ve saç telleri, Sinem'e ait olup olmadığının tespit edilmesi için önce Bursa Adli Tıp Kurumu'na, oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sinem'in anne ve babası da DNA testi için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Aile kan ve saç testi için bir süre bekledi. Sinem'in annesi Şerife Yurdanur'u akrabaları, komşuları ve çok sayıda kadın yalnız bırakmadı.

Kızını kaybetmenin acısıyla gözyaşına boğulan anne Şerife Yurdanur,İHA'ya yaptığı açıklamada "Allah'ın yarattığı kurtlar, çakallar yememiş, 4 tane İnegöl'ün içindeki itlere mi kızımı yedireceğim? Ben kızımı o itlere yedirir miyim? Gitsin o kendi anasını yesin. Birbirlerini yediler" diyerek acısını dile getirdi.

Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin devam ettiği, cenazenin 20 Mart 2013 tarihinde teslim alınarak Çatalca'nın Oklalı Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi. Kızının rüyasında kendisinden bir istekte bulunduğunu anlatan acılı anne, “Mezar taşına 'şeytanlar bedenimi aldı, ama ruhum melek oldu' diye yazmamızı istedi. Kızımın istediğini yerine getireceğim. Allah, bizlere bu acıları yaşatanlara daha fazlasını versin” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber