Kuşadası'na sezonun ilk gemisi geldi

Kuşadası Limanı, 2013 kruvaziyer turizm sezonunun ilk gemisini ağırladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuşadası'na sezonun ilk gemisi geldi

Kuşadası Limanı, 2013 kruvaziyer turizm sezonunun ilk gemisini ağırladı. Sezonun ilk gemisi olarak limana yanaşan Malta bayraklı "Thomson Spirit" isimli gemiyle bin 299 turist Kuşadası Limanı'na giriş yaptı.

Kuşadası'na gelen turistlerin bir bölümü Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi turlarına katıldı, bir bölümü Kuşadası çarşılarında gezmeyi tercih etti. Kuşadası Limanı'nı işleten Ege Ports firmasının genel müdürü Aziz Güngör, Kuşadası'nın kruvaziyer turizmde önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Yeni sezonda turistlere kaliteli ve sorunsuz hizmet verebilmek amacıyla gerekli tüm hazırlıkları ve yatırımları tamamladıklarını ifade eden Güngör, "2013 kruvaziyer turizmi sezonunu Malta bayraklı Thamson Spırıt isimli yolcu gemisinin limanımıza yanaşmasıyla başlattık. Mart ayı içerisinde 15 gemi seferi var. 2013 sezonunda en iyi hizmet verebilmek ve yine kruvaziyerde başkent olma özelliğimizi en iyi şekilde yansıtmak adına hazırlıkları tamamladık. 2013 sezonunda toplam 800 bin yolcu, mürttebat ile birlikte 2013 sezonu sonuna kadar 1 milyon yabancı turist limanımızdan giriş yapacaktır" ded

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber