Cezaevinde 1 mahkum intihar etti

KOCAELİ'deki Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde Çetin Balık adlı bir mahkum intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mart 2013 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cezaevinde 1 mahkum intihar etti

KOCAELİ'deki Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde gasp suçundan çarptırıldığı 6.5 yıllık cezasının 3 yılını tamamlanan 25 yaşındaki Çetin Balık, koğuşunda intihar etti. Oğlunu ziyaret etmek için bugün İstanbul'dan Kocaeli'ne gelen Hamiyet Özten, oğlunun koğuşta kendini astığını yolda telefonla öğrendi.

İstanbul'da gasp suçundan mahkum olan ve Kocaeli Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde yatan Çetin Balık, bugün koğuşunda asılı bulundu. Yapılan incelemenin ardından Çetin Balık'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Koceli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada oğlunu ziyaret etmek için bugün İstanbul'dan yola çıkan annesi Hamiyet Özten, intihar haberini İzmit yakınlarında kendisini telefonla arayan Cezaevi Müdürü'nden öğrenince yıkıldı. Acılı anne ziyaret için yola çıktığı cezaevi yerine otopsi için cesedin kaldırıldığı Tıp Fakültesi morguna gitti.

Hastane önünde büyük üzüntü yaşayan ve oğluyla bugün görüşmeye hazırlanırken ölüm haberini aldığını söyleyen anne Hamiyet Özten, "Oğlumun bir sorunu yoktu. En son 300 lira borcu olduğunu söyledi. Ben sokaklarda mendil satarak para kazanıyorum. Oğluma bir kısmını ödeyebileceğimi söyledim. Orada uyuşturucu ve at yarışı gibi şans oyunları oynadığından bu borçları yaptığını düşünüyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber