İlçe Emniyet Müdürlüğü esnafla 'Huzur toplantısı' yaptı

Burdur'un Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, muhtemel olayların önüne geçebilmek için vatandaş ve esnafla 'Huzur Toplantısı' düzenliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2013 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlçe Emniyet Müdürlüğü esnafla 'Huzur toplantısı' yaptı

Burdur'un Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, muhtemel olayların önüne geçebilmek için vatandaş ve esnafla 'Huzur Toplantısı' düzenliyor.

Bucak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk'ün de katılımı ile düzenlenen Huzur Toplantısı'na esnaf ve vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Öztürk yaptığı konuşmada, "İlçemiz halkı ile el ele vererek muhtemel olayların önüne geçebilmek, ilçe güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak, ilçemizi daha da huzurlu bir ortama taşımak için şüpheli durumların ihbarı için polise yardımcı olunmasını istiyoruz" dedi.

Toplantıda hırsızılık, yankesicilik, Telefon dolandırıcılığı gibi konular ele alınırken, polis, asker, savcı, hakim gibi kamu memurlarının vatandaşlardan hiçbir zaman para talebinde bulunmayacağı hatırlatıldı. Toplantıda ayrıca esnaftan para bozdurulması, evlerde ve iş yerlerinde hırsızlık olaylarına karşı alınabilecek önlemler, araç kullanılırken uyulması gereken kurallar ve trafik cezaları, motosiklet kullanıcılarının kask takma zorunluluğu gibi konuların yanı sıra 2012-2013 yılında meydana gelen trafik kazaları hakkında da bilgi verildi.

Huzur Toplantısı'na katılanlara daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğündeki MOBESE sistemi hakkında bilgi verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber