Ordu Belediye Başkanı'ndan 'Büyükşehir' açıklaması

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, büyükşehir konusuyla ile ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehirin Ordu'ya ne getirip ne götüreceği önümüzdeki günlerde göreceğiz" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ordu Belediye Başkanı'ndan 'Büyükşehir' açıklaması

Ordu'nun büyükşehir belediyesine dönüştürülmesi için kanun teklifi dün Meclis Başkanlığı'na sunulurken CHP'li Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. "İnşallah Ordumuza daha güzel hizmetlere vesile olur" diyen Torun, şöyle konuştu:

"Büyükşehirin Ordu'ya ne getirip ne götüreceği önümüzdeki günlerde göreceğiz. Tabii şu anda belli bir imzaya Meclis'te çalışma başlatıldı. Zannediyorum bu ayın sona kadar bu karar Meclis'ten çıkar ve resmileşir. Ordumuza hayırlı uğurlu olsun. Büyükşehirin ne getireceğini ne götüreceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Şu anda çıkan bu 6360 sayılı Yasa'yla birlikte böyle bir coğrafyada daha etkin bir hizmetin nasıl verileceği önümüzdeki günlerde görülecek. Biz bu konuyla ilgili endişe ve kaygılarımızı paylaştık. İsterdik ki büyükşehir olmadan önce konuşalım, tartışalım ve ona göre değerlendirelim. Çok fazla söze gerek yok. İnşallah Ordumuza daha güzel hizmetlere vesile olur

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber