Merakları başlarına iş açtı: 2 ağır yaralı

Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki bir gece kulübünde yaşanan silahlı kavgayı seyreden iki kişi, isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2013 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Merakları başlarına iş açtı: 2 ağır yaralı

Olay, Koçarlı İlçesine bağlı Güdüşlü köyünde bulunan gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aynı masada alkol alan A.B. (36) ve H.B. (32) adlı kardeşler arasında henüz bilinmeyen bir sebeple sözlü tartışma başladı. İşletme sahibi tarafından dışarı çıkartılan iki kardeş, pompalı tüfekle havaya üç el ateş ederek gece kulübünden ayrıldı. Kullandıkları araçla uzaklaşmak isterken yoldan geçen İ.B'nin yönetimindeki araca çarptı. Yoluna devam eden A.B'nin kullandığı aracın önü yolda çarptığı araç tarafından kesildi. Bir süre İ.B. ile tartışan A.B. ile H.B. kardeşler, pompalı tüfek ve tabanca ile araçtan indi. Ağız dalaşı kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada rastgele ateş edilmesi sonucu çıkan kurşunlar, gece kulübünden dışarı çıkarak olayı izleyen şahıslardan Ü.C.( 40) ve O.D'ye (38) isabet etti. Ağır yaralanan Ü.C. ve O.D. ambulansla hastaneye kaldırılırken olaya karışan A.B. ve kardeşi H.B. jandarmaya teslim oldu.

Olayda kullanılan silahlar bulunmazken; iki kardeş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. Olayla ilgi çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber