Çöp evden 3 kamyon 'çöp' çıktı

Mersin'de, merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan bir çöp evden 3 kamyon 'çöp' çıkardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çöp evden 3 kamyon 'çöp' çıktı

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle'de bulunan ve daha önce defalarca temizlik ve ilaçlama yapılan çöp evle ilgili şikayet üzerine, tekrar harekete geçti. A.A. adlı yaşlı kadına ait olan evin temizlenmesi için, A.A.'ya 3 gün süre verildi. A.A. bu süre zarfında çöpleri kaldırmayınca belediye ekipleri, emniyet güçlerinin de hazır bulunduğu çalışmada evi temizledi. Ekipler, Yenimahalle 5315. Sokak'ta bulunan müstakil evden, 3 kamyon dolusu çöp çıkardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Bal, evin sahibi kadının sokaklardan evine getirdiği çöplerin defalarca kez temizlendiğini belirterek, ev sahibine yapılan tebliğe karşın çöplerin verilen sürede temizlenmediğini, bunun üzerine harekete geçtiklerini ifade etti. Evin içinden çöplerden yayılan koku ve kemirgenlerin oluşturduğu tehlike nedeniyle mahalle halkının bir şikayet dilekçesi verdiğini kaydeden Bal, "En kısa zamanda Yenimahalle'de bulunan bu evde yapılan incelemede, evin her yanının çöplerle doldurulduğu tespit edilmiştir. Bunun üzerine de belediye encümenimizin aldığı karar doğrultusunda temizlik çalışması başlatılmıştır. Ekiplerimiz temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından, söz konusu evin ilaçlamasını da yapmıştır" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber