Uşak'ta Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma gecesi düzenlendi

Uşak Üniversitesi ve Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile "Hilalin Gölgesinde Yatanlar" adlı konferans ve şiir dinletisi düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uşak'ta Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma gecesi düzenlendi

Uşak Üniversitesi ve Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile "Hilalin Gölgesinde Yatanlar" adlı konferans ve şiir dinletisi düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle gerçekleşen konferansa Vali Mehmet Ufuk Erden, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, daire müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazıl Gökçek yaptığı sunumda Mehmet Akif Ersoy'un şiir dünyası ve hayatından anlattı.

Konferansta ayrıca Uşak Üniversitesi Türkçe Eğitimi Topluluğu öğrencileri Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinden oluşan "Hilalin Gölgesinde Yatanlar" adlı şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Programın sonunda Vali Erden, katkılarından dolayı Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazıl Gökçek'e plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber