Belediye çalışanı, arabasında böcek buldu

Batman Belediyesi Teknik Atölye Şefi Ahmet Demir, kullandığı iki özel otomobilinde 'böcek' tabir edilen dinleme cihazları bulduğunu öne sürerek Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mart 2013 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye çalışanı, arabasında böcek buldu

Batman Belediyesi Teknik Atölye Şefi 45 yaşındaki Ahmet Demir, kendisine ait 72 DA 888 ve 72 AP 923 plakalı özel otomobillerine dinleme cihazları yerleştirildiğini iddia etti. Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Demir, kullandığı otomobillerden farklı sesler gelmesi üzerine araçların kontrol ettirdiğini ve 'böcek' adı verilen dinleme cihazları bulduklarını söyledi.

İNCELEMEYE ALINSIN

Cihazların batarya tarihine göre 4 ay önce yerleştirilmiş olabileceğini söyleyen Ahmet Demir, "Dinleme cihazlarında sim kartı da mevcut. Bu dinlenme ve takip cihazlarını araçlarıma yasaya aykırı olarak takıp beni töhmet altında bırakan ve hayatımın gizliliğini ihlal eden kişilerden şikayetçiyim. Araçlarımda bulduğum bu cihazların incelenmeye alınması ve bunları araçlarıma takan kişilerin tespit edilip cezalandırılmasını istiyorum. İlk kez başıma böyle tuhaf bir şey geliyor. İnsan bir anda kendisini güvensiz bir ortamda hissediyor" dedi.

Demir, otomobillerden çıkan dinleme cihazlarını Cumhuriyet Savcılığı'na teslim ederek, suç duyurusunda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber