İstanbul'dan gelen 3 kafadar büfeyi böyle soydu

İstanbul'dan Adapazarına sabah saatlerinde gelerek yol kenarında bulunan bir tekel büfesine güvenlik kameralarına rağmen yüzlerini kazakla kapatarak 14 bin lira değerindeki sigara ve içki çalan 3 kafadar Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2013 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'dan gelen 3 kafadar büfeyi böyle soydu

İstanbul'dan Adapazarına sabah saatlerinde gelerek yol kenarında bulunan bir tekel büfesine güvenlik kameralarına rağmen yüzlerini kazakla kapatarak 14 bin lira değerindeki sigara ve içki çalan 3 kafadar Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Alınan biligilere göre Adapazarı Ankara Caddesinde önceki gece saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde Ersin Kasap'a ait Ersin Büfe'ye giren 3 genç değeri 14 Bin TL olan sigara ve içkiyi çaldı. Hırsızlık anın işyerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kamera kayıtlarında işyerine gelen 3 şüpheli işyerinin dışarısında bulunan kameranın yönünü değiştirdikten sonra büfeye giriyor. İçerideki kameralardan yüzlerini kazaklarıyla saklayan 3 şüpheli sigara ve içkileri çalarak kaçıyor. Olayın polise bildirilmesi üzerine harekeye geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro amirliği ekipleri şüphelilerin olayı gerçekleştirmek için İstanbul'dan geldiklerini ve tekrar geri döndüklerini tespit etti.

Şüphelilerin kimliklerini de tespit eden Sakarya polisi İstanbul Okmeydanında yaptığı operasyonlarda Mustafa Ş. (19), Yasin A. (20) ve Can Kılınç'ı (26) yakaladılar.

Adapazarı'na getirilen ve hırsızlıktan çok sayıda kayıtları olduğu öğrenilen şüpheliler sorgularının ardından Adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber