Vosvoslu zafer kutlaması

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Vosvos Fan Kulüp üyelerinin, Çanakkale Zaferi kutlaması için konvoy oluşturup, Türk bayraklarıyla attıkları ilçe turunda ilginç görüntüler oluştu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mart 2013 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vosvoslu zafer kutlaması

Denizciler Meydanı'ndaki saygı duruşundan sonra 'Bayrak' şiirini okuyan 8 yaşındaki Yağmur Ada Mengüç alkışlandı.

Bodrum Vosvos Kulübü tarafından bugün düzenlenen Çanakkale Zafer Kutlaması'na 1950-1980 modelleri arasında 40 Volkswagen otomobille yaklaşık 100 kişi katıldı. Gümbet El Ele Kavşağı'nda toplanan Volkswagen tutkunları otomobillerini Türk bayrakları ile donattıktan sonra yine ellerinde Türk bayraklarıyla Antik Tiyatro, Emin Anter Bulvarı ve Cevat Şakir Caddesi, Belediye Meydanı'nda tur atarak İskele Meydanı'na geldi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne zafer kutlaması ve turuyla ilgili bilgi verilmediği için polislerle kısa süreli gerginlik yaşandı. Kulüp Başkanı Sulhi Baybar'ın meydana gelmesiyle gerginlik sona erdi. Çanakkale şehitleri anısına İskele Meydanı'nda düzenlenen saygı duruşuna yerli ve yabancı turistler de katıldı.

Saygı duruşunun ardından elinde Türk Bayrağı tutarak 'Bayrak' şiirini okuyan Cumhuriyet İlkokulu 2/A Sınıfı Öğrencisi 8 yaşındaki Yağmur Ada Mengüç dinleyenleri duygulandırdı. Mengüç şiir sonrasında alkış yağmuruna tutuldu.

Vosvos gönüllüleri meydandaki yaşlıların da haftasını kutladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber