Zanlıyı yırtık pantolonundaki yara izi ele verdi

Adana'da kuyumcunun camını taşla kırıp 15 bilezik çalan ve kaçarken kaza yapan zanlı, yırtık pantolonundan görünen yara izinden yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2013 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zanlıyı yırtık pantolonundaki yara izi ele verdi

Adana'da kuyumcunun camını taşla kırıp 15 bilezik çalan ve kaçarken kaza yapan zanlı, yırtık pantolonundan görünen yara izinden yakalandı.

Olay, 2 gün önce merkez Seyhan ilçesindeki Gül Kuyumculuk'ta meydana geldi. İddiaya göre, Temer D. (19), arkadaşları Zafer B. (20) ve A.B. (17) ile kuyumcunun önüne geldi. A.B. ve Zafer B. gözcülük yaparken, Temer D. kuyumcunun camına taş atıp kırmak suretiyle 15 bileziği alıp mobiletle kaçmaya başladı. Kısa süre sonra kaza yaparak yere düşen zanlı, ara sokaklara girerek kayboldu. Gözcülük yapanlardan A.B. başka bir yöne kaçarken, Zafer B. de Temer D. ile birlikte kaçmaya başladı. Bu arada kuyumcular polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıların kimliklerini belirledi. Bu arada Temer D.'nin kaçtığı yönde araştırma yapan Yunus ekipleri, bir ayakkabıcıda çırak olarak çalışan çocuğun dizinin kanadığını gördü. Söz konusu kişinin mobiletle kaza yapan zanlı olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, yapılan kamera incelemesi ve görgü tanığı teşhisiyle mobileti süren şahıs olduğunu belirledi. Polis araştırmayı derinleştirdiğinde şahsın Kazancılar Çarşısı'nda bir ayakkabıcıda çırak olarak çalıştığını, soygundan sonra ayakkabıcıya gelerek kıyafetlerini değiştirip, çalışma kıyafetini giydiğini tespit etti. Temer D. gözaltına alınırken, polis soygundan sonra evlerine gitmedikleri belirlenen diğer 2 zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Temer D., basın mensuplarına tepki göstererek terliğini fırlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber