Bodrum'da okul müdürü darp edildi

Bodrum'a bağlı Mumcular beldesindeki bir lisede okul müdürünün veliler tarafından darp edilmesi, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2013 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bodrum'da okul müdürü darp edildi

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, önceki gün yaşanan olayda, 9. sınıfta eğitim gören 3 öğrenci, sınıfın düzenini bozduğu gerekçesiyle sınıf öğretmeni tarafından okul müdürüne şikayet edildi.

Okul Müdürü Cafer Uysal'ın yanına giden 3 öğrenci, Uysal'la yaptıkları görüşmeden sonra okuldan ayrıldı.

Öğrencilerin daha sonra velilerine giderek okul müdürü tarafından darp edildiklerini iddia etmeleri üzerine okula gelen veliler Y.A. ile A.B, burada okul müdürü Uysal'la tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Uysal'ı darp eden bu kişiler, diğer öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Uysal'ın hafif şekilde yaralandığı olay, odadaki güvenlik kamera görüntülerine yansırken, jandarmadaki işlemleri tamamlanan Y.A. ile A.B, daha sonra serbest bırakıldı.

-"Eğitim-Sen yaşanan olayı kınadı"-

Yaşanan olay üzerine söz konusu lisenin önünde toplanan Eğitim-Sen üyeleri adına açıklama yapan Eğitim-Sen Bodrum Şube Başkanı Serdar Öner, olayı okul müdürüne değil, devletin makamına ve varlığına yapılan bir saldırı olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade eden Öner, olaya ilişkin her türlü hukuki mücadeleyi başlattıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber