YİBO proje ekibi trafik kazası geçirdi: 6 yaralı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Akdeniz Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) Gelişim Projesi kapsamında Çanakkale'deki şehitliklere gezi düzenleyen üniversite proje ekibi, Çan'da trafik kazası geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2013 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YİBO proje ekibi trafik kazası geçirdi: 6 yaralı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Akdeniz Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) Gelişim Projesi kapsamında Çanakkale'deki şehitliklere gezi düzenleyen üniversite proje ekibi, Çan'da trafik kazası geçirdi.

Antalya'dan 5 otobüs ile Çanakkale Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki şehitliklerini ziyaret eden grup, daha sonra Yenice'nin Akçakoyun beldesindeki Akçakoyun YİBO'yu ziyaret etmek istedi. Çan- Çanakkale karayolunun 15 kilometresinde Büyükpaşa köy sapağında şoför Yiğit Atıcı, kullandığı 07 ERU 30 plakalı minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu sürücü Atıcı ile birlikte araçta bulunan proje sorumluları Memduh Sami Taner, Mehtap Taner, Özdere Uğur, Burcu Balkan ve ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yol kenarında askıda kalan araç, belediye itfaiye ekiplerince itfaiye aracına bağlanarak sabitlendi. Çan Belediye İtfaiyesi ile 112 ekiplerince araçtan çıkartılan yaralılar, Çan Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber