Şanlıurfa Belediye Başkanı otobüs muavini oldu

Şanlıurfa Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Eşref Fakıbaba, üniversite öğrencilerinin Harran Üniversitesi'nin kent merkezine 21 kilometre uzaklığındaki Osmanbey Kampusu'na ulaşımındaki yoğunluğu azaltmak için aldığı 4 yeni otobüsün trafikteki ilk seferinde muavinlik yaptı. Otobüsten durakta bekleyen yolculara 'Osmanbey'e bir, iki' diye bağıran Fakıbaba, ilk seferde kimseden ücret almadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2013 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa Belediye Başkanı otobüs muavini oldu

Şanlıurfa Belediyesi, toplu taşımada yoğunluğu azaltmak için 4 yeni otobüs aldı. Belediye yetkilileri, yeni alınan otobüsleri, yoğunluğun en fazla olduğu üniversite öğrencilerinin kullandığı Sırrın ile Osmanbey Kampusu arasındaki hatta koydu.

Yeni alınan 4 otobüsün tanıtımı belediye binası önünde Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından yapıldı. Yanında kurum amirleri ile birlikte otobüse binerek şehir turuna çıkan Fakıbaba, otobüsün muavinliğini yaptı ve durakta bekleyen yolcuları; 'Sırrın- Osmanbey'e hareket', 'Osmanbey'e bir, iki' diyerek otobüse davet etti. Muavinlik yapan Fakıbaba'yı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, otobüse binen üniversite öğrencilerinden ücret alınmadı.

Çoğunluğu üniversite öğrencisi olan yolculardan ücret almadan ilk sefere çıkan Fakıbaba, "Benim hemşehrilerim hizmetin en iyisine layıktır. Biz onlara bir söz verdik. Onlara en iyi, en ucuz taşımacılığı yapacağımızı vaat ettik. Allah'a şükür bugün bunu yerine getirmenin mutluluğu içersindeyim" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber