Viranşehir'de kilitli parke taşı çalışmaları

Viranşehir Belediyesi kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları denetleyen Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, bu yıl 450 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi hedeflediklerini söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Viranşehir'de kilitli parke taşı çalışmaları

Viranşehir Belediyesi kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları denetleyen Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, bu yıl 450 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi hedeflediklerini söyledi.

Viranşehir Belediyesi 2013 yılı kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı. İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde 783. sokakta çalışmalar sürüyor. Çalışmaları kontrol eden Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, bu yıl kilitli parke döşeme çalışmalarına yeni başladıklarını ve startı Cumhuriyet Mahallesinde verdiklerini belirtti. Burun, "İhalemizin sonuçlanması ile kilitli parke döşeme çalışmalarına başladık. Bu sene Cumhuriyet, Yeni Mahalle, Özal, Şarkpınar mahalleleri olmak üzere tüm mahallelerimizde çalışmalar yapacağız. İlk etapta 180 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyeceğiz. İller Bankası'na başvuru yaptık. İller Bankası ile birlikte 450 bin metre kare kilitli parke taşı yapmayı hedefliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hedefimiz temiz ve yaşanılır bir kent olacak. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber