Sobadan zehirlenen 75 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti

GAZİANTEP'te, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 75 yaşındaki Hadice Sakat öldü, eşi 74 yaşındaki Halil Sakat ise hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mart 2013 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sobadan zehirlenen 75 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti

Olay, öğleden sonra İstiklal Mahallesi 61'inci Sokakta meydana geldi. Dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra uyuyan Halil ve Hadice Sakat çiftinin dışarı çıkmaması, aynı binada yaşayan çocuklarını şüphelendirdi. Sakat ailesi fertleri, tüm çağrılarına rağmen anne ve babalarından yanıt alamayınca kapıyı kırarak içeri girdi. Yaşlı çiftin odada hareketsiz yattığını gören çocukları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Hadice Sakat'ın yaşamını yitirdiğini, Halil Sakat'ın ise bilincinin kapalı olduğunu saptadı. Halil Sakat, ambulansla götürüldüğü 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisine başlandı.

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Hadice Sakat'ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber