Manzara izlerken falezlerden düşüp öldü

19 yaşındaki Oğuzhan Zararsız, dengesini kaybedince falezlerden denize düşerek yaşamını yitirdi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manzara izlerken falezlerden düşüp öldü

ANTALYA'da arkadaşıyla seyir terasından manzarayı izleyen 19 yaşındaki Oğuzhan Zararsız, dengesini kaybedince falezlerden denize düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Karaalioğlu Parkı'nda meydana geldi. Aynı yaştaki arkadaşı Emre Uludoğan ile birlikte seyir terasına giderek manzarayı izleyen Oğuzhan Zararsız ayakta olduğu sırada dengesini kaybederek falezlerden düştü. Bir süre sonra arkadaşının etrafta olmadığını fark eden Uludoğan hemen polisi aradı.

Olay yerine ulaşan itfaiye ve polis falezler üzerinde arama yaparken, Deniz Polisi de suda arama çalışmasına başladı. "Ayağa kalkmak isteyince bir anda sendeleyip aşağıya düştü. Ben o an başka bir tarafa bakıyordum. Bağırıp çağırmama rağmen bir türlü ses vermeyince korkup polisi aradım" diyen Emre Uludoğan, polis merkezine götürülerek ifade verdi. Yaklaşık 2 saat süren arama çalışmalarına gece ara verildi.

Bugün saat 07.30 sıralarında denizde bir kişinin cesedini görenler polisi aradı. Sahil Güvenlik tarafından zodyak botla Yat Limanı'na çıkarılan cesedin Oğuzhan Zararsız'a ait olduğu belirlendi. Olayı duyarak Yat Limanı'na gelen anne İkbal Zararsız sinir krizi geçirdi. Baba İlhan Zararsız tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne, oğlunun cesedi başından uzun süre ayrılamadı. Polisin incelemesinin ardından Oğuzhan Zararsız'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, babasıyla birlikte pazarcılık yaparak ailesine katkı sağlayan gencin ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber