Şanlıurfa'da feci kaza : 2 ölü,1 yaralı

Şanlıurfa'da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak ters döndü. Kazada 2 kişi feci şekilde can verirken 1 kişi de ağır yaralandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Nisan 2013 08:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da feci kaza : 2 ölü,1 yaralı

Şanlıurfa'da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak ters döndü. Kazada 2 kişi feci şekilde can verirken 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep 35 kilometresindeki otoban gişeleri yakınlarında meydana geldi. Şanlıurfa'dan Gaziantep yönüne giden 42 yaşındaki Ali Çakıcı'nın kullandığı 63 YU 733 plakalı otomobil, otoban gişeleri yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp, taklalar atarak ters döndü. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ali Çakıcı ile ön koltukta oturan 48 yaşındaki Salih Aker feci şekilde can verdi. Otomobilde bulunan 39 yaşındaki Abdurahman Akyüz ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen Çakıcı ile Aker'in cenazeleri Şanlıurfa Belediyesine ait kaza kırım ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden güçlükle çıkartılıp otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber