Amcalarıyla ava giden 2 kardeş kayboldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde amcalarıyla ava giden 2 kardeş kayboldu. Gölet kenarında elbiseleri bulunan 2 kardeşin bulunması için güvenlik güçleri ve köylüler arama çalışması başlattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Amcalarıyla ava giden 2 kardeş kayboldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde amcalarıyla ava giden 2 kardeş kayboldu. Gölet kenarında elbiseleri bulunan 2 kardeşin bulunması için güvenlik güçleri ve köylüler arama çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Adaklı köyünde meydana geldi. Behmen Temelli, ikiz yeğenleri Beytullah ve Emrullah Temelli'yi yanına alarak ava çıktı. Temelli, köyden yaklaşık 4 kilometrelik uzaklıkta bir alana gittikten sonra yeğenlerine orada beklemelerini, kendisi gelinceye kadar ise çay yapmalarını söyleyip ava gitti. Kısa bir zaman sonra geri dönen Temelli, yeğenlerini görmeyince aramaya başladı. Kar suları tarafından oluşan büyük bir göletin kenarında çocuklardan birinin elbiselerini bulması üzerine köylülere ve askeri yetkililere haber verdi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen askeri helikopter çocukları havadan ararken, köylüler ise karadan aramaya başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber