Belediyeden başarılı personellerine altın ödülü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2005 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'nin Talas İlçe Belediyesi, personelin performansına yönelik bir çalışma başlatarak, her ay bir personelini altınla ödüllendiriyor.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yaptığı açıklamada, belediye çalışanların performansına yönelik yaptıkları çalışmanın personeli oldukça olumlu yönde etkilediğini söyledi. Yıldırım, her ay bir personeli ayın personeli olarak ilan ettiklerini belirtti. Yıldırım, "Belediyemizde ilk yaptığımız çalışmalardan bir tanesi personelin çalışma ortamlarının düzenleyerek rahat huzurlu bir mekan oluşturmak oldu.

Bilgisayar alt yapılarını yeniledik, ağ bağlantısı ve internet bağlantısını tüm personelin kullanımına açtık. Belediyemizde ilk defa başladığımız uygulama ile her ay bir personeli performansına, disiplinine ve örnek davranışlarına göre ayın personeli olarak ilan ediyoruz. Performansa dayalı çalışma anlayışını personele yerleştirmek, sürekli performans esaslı çalışma ortamı sağlamak için bu şekilde bir değerlendirme yapıyoruz. Belediye girişinde vatandaşların bu örnek uygulamayı görmeleri için personelimizin resmini asıyor ve bir hediye ile de ödüllendirmiş oluyoruz. Başarılı personeli takdir ettiğimiz bu uygulamamız, diğer çalışanlarımızın performanslarını arttırarak olumlu yönde etkiledi" dedi.

Başkan Yıldırım, ayın personeli uygulamasının sürekli devam edeceğini belirterek, başarılı personelin takdir edilerek ödüllendirileceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber