Annesini ve anneannesini borç para için öldürdü

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir kişi, iddiaya göre 90 bin TL'lik borcunu ödemek için annesi ve anneannesini başına merdane ile vurarak öldürdü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2013 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Annesini ve anneannesini borç para için öldürdü

Vahşi cinayet, olaydan bir hafta sonra Arif S.'nin yakınlarından haber alamayan dayısının eve gitmesi üzerine ortaya çıktı. Olayın zanlısı Arif S., polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 10 gün önce meydana geldi. Anneannesi 81 yaşındaki Düriye Atağan'dan

borçlarını ödemek için bileziklerini isteyen Arif S., anneannesinden karşılık alamayınca evde bulunan merdane ile kafasına vurarak öldürdü. Ardından cinayet sırasında dışarıda bulunan annesi 56 yaşındaki Havide Sarıkaya'nın

yanına giden zanlı, annesini eve girmemesi için 6 saat kadar dışarıda oyaladı. Daha sonra oğluyla birlikte eve giren anne korkunç manzarayı görüp bağırmaya başlayınca oğlu Arif S., annesini de aynı şekilde vahşice öldürerek evden uzaklaştı. Olay cinayetler işlendikten bir

hafta sonra evden çıkan kokunun çevreye yayılmasıyla anlaşıldı.

PİŞMAN OLUP İNTİHAR ETTİ

A.S.'nin, cinayetleri işledikten sonra aralıklarla kontrol için eve geldiği ve en son pazar günü çıktıktan sonra evden yükselen müzik sesinin kesildiği öğrenildi. Şahin Tepesi mevkiinde, oturduğu evin yakınlarında kiraladığı otomobilde hareket halinde olduğu tespit edilen A.S. takibe alındı. Kırmızı ışıkta otomobili durdurması üzerine harekete geçildi. Arabanın ön ve arkası, sivil polis araçlarıyla kesildi. Otomobilin kapılarını kilitleyerek yanında bulunan piknik tüpünün gazını açan A.S., çok miktarda hap içerek intihar etmek istedi. Otomobilin kapılarını açan ekipler, A.S.'yi gözaltına aldı. Götürüldüğü hastanede yapılan tetkiklerde çok miktarda hap içtiği belirlenen A.S. tedaviye alındı. Arabasında yapılan aramada ise pişman olduğunu anlattığı bir not bulundu.

KAPLICAYA GÖTÜRDÜM YALANI

Öte yandan olaydan sonra üç defa eve gelen Arif S.'nin, komşularına annesi ve anneannesine "Onları kaplıcaya gönderdim' dediği öğrenildi. Arif S., polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber