Kovancılar minibüsçülerinden bir ilk

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki minibüs sürücüleri bir ilki gerçekleştirerek kravatlı, takım elbiseli ve traşlı yolcu taşıma dönemi başlattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2013 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kovancılar minibüsçülerinden bir ilk

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki minibüs sürücüleri bir ilki gerçekleştirerek kravatlı, takım elbiseli ve traşlı yolcu taşıma dönemi başlattı.

Kovancılar Şoförler ve Münibüsçüler Cemniyeti Başkanı Halit Aydın, Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Koç tarafından alınan ortak karar gereği ilçeden Elazığ'a yolcu taşıyan minibüs sürücülerinin daha kaliteli ve güzel hizmet vermeleri için takım elbiseli, kravatlı ve traşlı yolcu taşıma dönemi başladı. Minibüs sürücülerine günlük traş şartının getirildiği uygulama İlçe Kaymakamı Esengül Çiçekli Korkmaz, Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz ile Şoförler ve Minibüsçüler Cemiyeti Başkanı Halit Aydın'ın katıldığı bir törenle başlatıldı. Elazığ'da bu uygulamanın ilk defa Kovancılar ilçesinden başlatıldığını belirten Şoförler ve Minibüsçüler Cemiyeti Başkanı Halit Aydın, müşterilere daha kaliteli hizmet vereceklerini dile getirdi. Uygulamalarının Elazığ genelinde örnek olmasını dileyen Aydın, konfor ve kaliteden taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber