Tavşantepe Ortaokulu'nda sona gelindi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tavşantepe Mahallesi Cephanelik Mevkii'ndeki ilk eğitim yatırımı olan ve inşaatına geçtiğimiz yıl başlanan Tavşantepe Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2013 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tavşantepe Ortaokulu'nda sona gelindi

Başkan Doğan, İl Özel İdaresi tarafından 4 milyon TL muhammen bedelle ihale edilen ve yapımı devam eden okul inşaatını Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner ile birlikte inceledi.

2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete başlayacak olan 24 derslikli okulun Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar için çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Doğan " bölgede önemli bir eksiği giderecek bu okul, akıllı sınıflardan oluşacak. Bölgenin çocukları donanımlı bir okulda eğitim görecek" dedi.

İzmit Belediye Başkanı seçildikten sonra İzmit'in her metrekaresi için çok çalıştıklarını ifade eden Doğan " Biz İzmit'in her köşesinin, İzmit'te yaşayan herkesin hizmetkarıyız. İzmit'te hizmetin ulaşmadığı, geç ulaştığı mahallelerimizden olan Tavşantepe, Bekirdere ve 28 Haziran Mahallerimizin gelişmesi için bu mahallelerimize büyük önem verdik, yatırımlar yaptık. Cephanelik Bölgesi'ne çok önem verdik. Bu bölgeye spor tesisinin, okulların, hastanenin yapılması için gerek burada gerekse Ankara'da büyük gayretler gösterdik. Kadın Sosyal Yaşam Merkezimizin inşaatı yine bu bölgemizde tüm hızıyla devam ediyor. Geçen yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarını başlattığımız mesire alanı bu yıl hizmete açacağız. Bölge her geçen gün daha da güzel oluyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber