Arıza yangın zannedilince itfaiye ve polis seferber oldu

Çorlu`da çevre yolunda arıza yapan bir TIR yoldan geçen diğer sürücüler tarafından ‘yanıyor' zannedilince polis ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arıza yangın zannedilince itfaiye ve polis seferber oldu

TIR sürücüsü ise durumu işgüzarlık olarak niteledi.

Edinilen bilgilere göre Çorlu`dan Edirne yönüne gitmekte olan 20 ZF 470 çekici, 20 ZF 504 dorse plakalı TIR, Çorlu Mühendislik Fakültesi mevkiinde yer alan üst geçide geldiğinde arıza yaptı. Arızalanan TIR`ı yol kenarına çeken sürücü kendi imkanları ile arızayı gidermeye çalıştı. Yol kenarına park eden arızalı TIR`ın yandığını düşünen yoldan geçen diğer araç sürücüleri 155 Polis İmdat ve 110 İtfaiye hatlarını arayarak yardım isteyince devreye itfaiye ve polis ekipleri girdi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden hem trafik hem de asayiş ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı olayda Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de olası yangına müdahale etmek için olay yerine geldi.

Polis ve itfaiye ekiplerini karşısında görünce şaşıran sürücü, herhangi bir yangın olayı olmadığını sadece oluşan arızayı gidermeye çalıştığını söyledi. Sürücü itfaiye ve polis ekiplerini seferber eden olaya bir işgüzarlığın neden olmuş olabileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber