Vali Azizoğlu, 'Hizmet Görmeyen Köy Kalmayacak'

Köydes Programı kapsamında köylere hizmet götürme toplantısı Vali Azizoğlu başkanlığında, ilçe kaymakamları ve ilgili İl Müdürlerinin katılımıyla Ardahan Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Azizoğlu, 'Hizmet Görmeyen Köy Kalmayacak'

Köydes Programı kapsamında köylere hizmet götürme toplantısı Vali Azizoğlu başkanlığında, ilçe kaymakamları ve ilgili İl Müdürlerinin katılımıyla Ardahan Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Toplantı açılışında konuşan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Köylüye yönelik mevcut hizmetleri Ardahan da etkinleştirerek medeni ihtiyaçlar dahilinde köy ve köylünün daha rahat yaşaması için atmış olduğumuz adımlarımızı daha da sıklaştırmaya mecburuz. Tarım ürünlerinin üretiminde düşüş yaşanmaması için köylüyü yerinde kalkındırmamız lazım." diye konuştu.

Vali Yardımcısı Murat Karasu'da toplantıda yaptığı konuşmada, yapılacak hizmetlerin köylüyle ortaklaşa hareket edilmesinin altını çizerek, "Köylerde gerçekleştirilmesi istenen projelere başlamadan önce ön inceleme yapılmasını ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunulmasını ve onların da görüşlerinin alınması lazım" dedi.

Toplantı İl Mahalli İdareler Müdürlüğü Personellerinin hazırladığı sunumun izlenmesinin ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber