İş-Kur kampanya otobüsü'nde 2 bin 910 kişiye ulaşıldı

Kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 6.Durağı Hakkari olan 'İş-Kur kampanya Otobüsü'nde iki gün süreyle 2 bin 910 vatandaşa ulaşıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İş-Kur kampanya otobüsü'nde 2 bin 910 kişiye ulaşıldı

Kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 22 ili ziyaret edecek ve her ilde ikişer gün kalacak olan özel tasarlanmış "İş-Kur Kampanya Otobüsü' Hakkari'deki çalışmalarını tamamladı. Otobüsteki İş-Kur görevlilerinin iki gün süre ile Hakkari'nin tüm bölgelerinde kişilerle yüz yüze görüşmeler yaparak, iş arayanlar ve işverenlere sunulan hizmetlerin ötesinde, İşgücü Yetiştirme Kursları, Girişimcilik Programları, İşbaşı Eğitim Programları, Toplum Yararına Çalışma Programları, İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleri, İşsizlik Sigortası, Kısa Çalışma Ödeneği gibi çeşitli konularda bilgiler verdi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Geliştirme ve İletişim Uzmanı Bülent Kılınç, projenin 6. durağı olan Hakkari'de iki gün boyunca vatandaşlarla yüz yüze görüştüklerini belirterek, "Hakkari'deki vatandaşlar kampanyaya büyük ilgi gösterdi. Yaygınlaştırma uzmanlarımız vatandaşlarla yüz yüze görüştüler. İş ve meslek danışmanları kampanya otobüsünde vatandaşlarla görüştü ve ayrıca 479'da yeni iş kaydı alındı. İki gün boyunca yaklaşık 2 bin 910 vatandaşa ulaştık. Yoğun ilgiden dolayı Hakkarililere teşekkür ediyoruz. Bugün Hakkari'den ayrılacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber