Hemşireye sözlü taciz, doktora saldırı

Kahramanmaraş'ta hizmet veren Doğukent Aile Sağlık Merkezi'ne (ASM) gelen 3 kişi, önce hemşireye sözlü tacizde bulundu, sonra da kendilerini uyaran doktora saldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hemşireye sözlü taciz, doktora saldırı

Kahramanmaraş'ta hizmet veren Doğukent Aile Sağlık Merkezi'ne (ASM) gelen 3 kişi, önce hemşireye sözlü tacizde bulundu, sonra da kendilerini uyaran doktora saldırdı. Güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedilen saldırı, vatandaşların araya girmesiyle önlendi.

Alınan bilgilere göre olay, Cuma günü sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, sağlık merkezine gelen R.S., E.K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, merkezin laboratuvar bölümüne oturup sigara içmek istedi. Ancak hemşire tarafından ikaz edilen şahıslar, bekleme salonuna geçti.

Bu sırada odasında hasta kabulü yapan Dr. Akif Emlik, dışarıda küfür ve tartışma sesleri duyunca gençleri uyardı. Bunun üzerine öfkeli grup doktorun üzerine yürüyerek saldırdı. Yerde duran tekerlekli sandalyeyi kendine siper edip odasına girmeye çalışan doktor, savrulan tekme ve tokatlardan kurtulup kapıyı kapatmaya çalıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber