Başarılı öğrencilere yemek

Muş'un Varto ilçesindeki Hürriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı, değerlendirme sınavında başarılı olan 25 öğrenciye yemek verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2013 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı öğrencilere yemek

Yemekte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Durmuş, öğrencilerin yaptıkları başarılarla her zaman övündüklerini ve yemeğin ise kendileri için küçük bir hediye olduğunu söyledi. Aydın Durmuş, "Her başarılı öğrencinin arkasında başarılı öğretmen vardır. Başta okul müdürü ve öğretmenlerin göstermiş oldukları başarılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Okul Aile Birliği Başkanı olarak başarılı öğretmen ve öğrencilere sahip çıkmak tabii ki bizim görevlerimizdendir. Öğrencilerimizin başarılarını görüp, ufakta olsa bir moral yemeği verdik. Asıl teşekkür edilmesi gereken birileri varsa o da öğretmenlerdir. Gerçekten görevleri çok zor. Biz bir evde 2 çocuğa baktığımızda sıkılıyoruz. Onlar ise bir sınıfta 30-40 öğrenciye bakıyorlar. Çünkü çocuklarımızın yetiştirilmelerinden gösterdikleri başarılarından dolayı öğrenci velisi olarak sizin huzurunuzda bütün okul yöneticilerine teşekkür ederim" dedi.

Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü M. Şirin Tepe ise, düzenlenen Başarı Değerlendirme Sınavı'nda, sınıfında ilk beşe giren öğrencilere yemek verildiğini belirterek, "3 ve 4. sınıflarda 400 puanı aşamayan bir iki öğrencimiz kaldı. Bu öğrencilerimizde çalışıp bu başarıyı aşacaklar. Ben Okul Aile Birliği Başkanımız Aydın Durmuş Beye katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber