PTT Şubesinde bomba paniği

Bağcılar'da, 155 polis imdat hattına gelen 'PTT'de bomba patlayacak' ihbarı polisi alarma geçirdi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Mayıs 2013 21:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PTT Şubesinde bomba paniği

Bağcılar'da, 155 polis imdat hattına gelen 'PTT'de bomba patlayacak' ihbarı polisi alarma geçirdi. PTT şubesini boşaltan polis, durumu bomba imha ekiplerine bildirdi. Yapılan inceleme sonucu ihbar asılsız çıktı.

155 polis imdat hattını arayan bir kişi, Bağcılar PTT Şubesi'nde bomba olduğunu ve patlayacağını ihbar etti. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi Bağcılar Merkez Mahallesi 25. sokak üzerinde bulunan PTT Şubesine sevk edildi. İçeride işlem yapmak için sıra bekleyen vatandaşları ve PTT çalışanlarını dışarı çıkaran polis ekipleri, dışarıda da çevre güvenliği aldı. Daha sonra iş yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri, içeri girerek özellikle kargoların bulunduğu bölümde arama yaptı. Tüm incelemeler sonucu herhangi bir patlayıcı izine rastlanmadı. İhbarın asılsız çıkması üzerine polis ve vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

PTT şubesi çalışanları ise işlem yaptıkları sırada polisin geldiğini ve durumu anlatarak vatandaşlardan dışarı çıkmalarını istediğini söyledi. Yaklaşık 1 saat süre ile kapalı kalan şubede herhangi bir işlem yapılamadı. Polis, asılsız ihbarda bulunan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber