Ailesine 'sizi çok üzdüm beni affedin dedi' kayıplara karıştı

Eskişehir'in Sütlüce mahallesinde bulunan evlerinden 21 Nisan tarihinde ayrılan 19 yaşındaki Güven Ağılönü, sürdürülen bütün çabalara rağmen bulunamıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2013 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ailesine 'sizi çok üzdüm beni affedin dedi' kayıplara karıştı

Çocuğunun kaybolması sonrası perişan olan anne Saniye Ağılgöl, her gece ağladığını belirterek herkesten yardım istediğini anlattı. Doğuştan zihinsel engelli olan Güven Ağılönü'nün 25 gün önce hava almak için dışarı çıkmak istediğini söylediğini ve geri dönmediğini belirten 3 çocuk annesi Saniye Ağılönü, "Oğlum evden ayrıldığı sırada ben mutfaktaydım. Kızım haber verdi 'Güven evden çıkıyor' diye. Komşular sokaktan koşarak uzaklaştığını söylediler.

Köşeden dönmüş ben göremedim oğlumu. Ayakkabılarımı ve hırkamı giydim arkasından gittik. Arka sokaklara, kanal boylarına baktık, ama yoktu. Mahallede bulunan okulların etrafına baktım bulamadım. Eve geldim ve eşime Güven'i bulamadığımı söyledim. 'Gelir yarım saate kadar' dedi. Evden hiç böyle ayrılmazdı. Nereye giderse gitsin mutlaka geri gelirdi" dedi.

Kent merkezinin her yerine Güven'in fotoğrafının bulunduğu ilanı yapıştırdıklarını söyleyen anne Saniye Ağılönü, "O gün ne olduysa oğlum gitti. Allah onu bize bağışlasın. Görenler veya duyanlar varsa haber versinler. Haber bekliyorum oğlumdan. 25 gün oldu dayanamıyorum. Her gece ağlıyorum. Bulsunlar benim oğlumu" diye konuştu.

Ayrıca anne Saniye Ağılönü, Güven'in olay günü evden ayrılmadan önce kendisine "Sizi çok üzdüm. Bir daha üzmeyeceğim. Beni affedin. Sizi çok seviyorum" dediğini söyledi.

71 Evler mahallesinde bulunan Elbruz Bilge İş Okulu'nda 12. sınıfa giden Güven'in, okul dışında Gökkuşağı Okulu'nda el sanatları eğitimi gördüğü de ifade edildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber