Gebze'de bilim günleri sürüyor

4006 Bilim Fuarları Gebze'de devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2013 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gebze'de bilim günleri sürüyor

Gebze İmam Hatip ve Anadolu Öğretmen liselerinde gerçekleştirilen fuarın açılışına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "İmkanlar sağlandığında her çocuk bir dehadır. Evlatlarımız göğsümüzü kabartacak nice başarıya imza atıyor" dedi

İnönü Ortaokulu'nda önceki gün açılışı gerçekleştirilen Bilim Fuarı, Gebze İmam Hatip Lisesi ve Gebze Anadolu Öğretmen Lisesi'nde de düzenleniyor. Öğrencilerin bilim projelerinin yarıştığı 4006 Bilim Fuarı için İmam Hatip Lisesi'ne giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencileri yalnız bırakmadı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hakkı Özgür ve şube müdürlerinin de katıldığı bilim fuarının açılışında konuşan Başkan Köşker, "Her çocuk bir dehadır. İmkanlar sağlandığında görüyoruz ki evlatlarımız göğsümüzü kabartacak nice başarıya imza atacaktır. Çocuklarımızı bilim ve teknolojiyle haşır neşir eden böylesi güzel bir projeye katkı sunanları kutluyorum. Sevgili evlatlarımıza da derslerinde zihin açıklığı diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Köşker ve protokol üyeleri, fuarda sergilenen öğrencilerin bilim projelerini inceledi, çocuklardan bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber