Evi terk eden 14 yaşındaki oğlunu polislerle aradı

Zonguldak'ta oturan Şengül E., ders çalışmaması nedeniyle tartıştığı oğlu 14 yaşındaki Fırat K.'nın, "Bir daha gelmeyeceğim" diyerek evden ayrılması üzerine polisten yardım istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mayıs 2013 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evi terk eden 14 yaşındaki oğlunu polislerle aradı

İlk eşinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapan Şengül E., yanında kalan ilk evliliğinden olan oğlu 8'inci sınıf öğrencisi Fırat K. ile öğle saatlerinde derslerine çalışmaması nedeniyle tartıştı. Fırat K., iddiaya göre ders çalışması yönünde uyardığı annesinin kolunu iterken tırnağı ile çizdi. Küçük çocuk, elindeki cep telefonunu da fırlatıp, "Bir daha gelmeyeceğim" diyerek evden çıktı.

MAHALLEDE OĞLUNU ARADI

Oğlunun evi terk etmesi üzerine büyük korku yaşayan Şengül E., gözyaşları içinde '155 Polis İmdat' hattını arayarak yardım istedi. Asayiş ve Çocuk Şubesi ekipleri, evinin önünde ağlayan Şengül E.'yi teselli etmeye çalıştı. Şengül E., daha sonra polislerle birlikte mahallede oğlunu aramaya çıktı. Mahallede ve yakındaki Kapuz Plajı'nda yapılan aramalarda Fırat K., bulunamadı.

Polisin, kolunu çizmesi nedeniyle oğlundan şikayetçi olup olmadığını sorduğu Şengül E., "İnsan yavrusundan şikayetçi olur mu? Ben sadece bulunsun istiyorum. Öyle konuşup gidince çok korktum" dedi. Şengül E., akşama kadar evde oğlunu bekleyeceğini, gelmediği taktirde yeniden polise başvuracağını söyleyerek evine döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber