Nusaybin'de binanın duvarına yıldırım çarptı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde bir binanın üst katına düşen ve binada oturan ailelere korkulu anlar yaşatan yıldırım, binanın duvarında hasara neden oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nusaybin'de binanın duvarına yıldırım çarptı

Yıldırım'ın çarptığı duvardan kopan mermer parçaları aşağı düşerken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Nusaybin İlçesi Yeni Turan Mahallesi Hamam sokak üzerinde bulunan Özcan Apartmanı'nda oturan aileler, dün gece korkulu anlar yaşadı. Binanın üstündeki koruma duvarına akşam saatlerinde yıldırım düştü. Büyük bir gürültü ile düşen yıldırım, önce Nasuybin'in karşısında bulunan Kamışlı kentinden atılan bir top mermisi sanıldı. Ancak, daha sonra binanın üst koruma davarına yıldırım düştüğü ve bunun sonucu bina koruma duvarının bir kısmının yıkıldığı görüldü.

'SURİYE'DEN TOP ATILDI SANDIK'

Binada oturan Ahmet Cengiz, ilçede saat 20.00 sıralarında yoğun bulut ve şimşek çakmaları yaşandığını belirterek şunları söyledi:

"Biz de evde oturuyorduk, sonra büyük bir gürültüyle şimşek çakması sesini duyduk. Aile olarak çok korktuk. Suriye'nin Kamışlı kentinden buraya top atıldığını sandık. Hemen dışarı çıktık baktı ki apartmanın koruma duvarı olan mermer bloklar oyulmuş ve kırılmış. O zaman anladık ki yıldırım çapmış apartmana. Büyük bir faciandan kıl payı kurtulmuşuz. Allah bizi kurtardı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber