Belediye 4 bin 850 öğrenciye bisiklet dağıttı

İzmit Belediyesi tarafından 4 bin 850 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye 4 bin 850 öğrenciye bisiklet dağıttı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, belediyeciliğin insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatı olduğunu belirterek, "Bu beceri sanatını en ince ayrıntılarına kadar büyük bir uyum içerisinde gösteren belediye başkanlarımız, Türkiye'ye örnek çalışmalarını fevkalede sergiliyorlar" dedi.

İzmit Belediyesinin Cephanelik Spor Tesisleri'nde düzenlediği bisiklet dağıtım töreninde konuşan Türel, fevkalade anlamlı bir programda bulunduğu için büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

AK Partili belediyelerin vatandaşlara hizmeti her zaman gereklilik gördüğünü anlatan Türel, "Yeterliliği her zaman gönül almak olduğunu unutmadan böylesi anlamlı hizmetlerde halka buluşuyorlar" dedi.

Türel, belediyelerin en önemli görevleri arasında alt ve üstyapı yatırımları bulunduğunu ifade ederek, bunların bir beledye başkanını yapması gereken hizmetler arasında bulunduğunu kaydetti.

"Vatandaşın gönlüne hitap eden, gönül alma esasına dayalı hizmetler esastır ve vazgeçilmezdir" diyen Türel, şunları belirtti:

"İşte bugün burada belediye başkanımız vatandaşımızın, gençlerimizin gönlünü almaya yönelik bu hizmetle bir kez daha gönülleri fethediyor ve gönüllere giriyor. Belediyecilik kolay iş değildir. Bu zorlukların içerisinde işte böylesine anlamlı hizmetler meseleyi farklı bir boyuta taşıyor. Uyumlu beraberlikler hez zaman başarıyı getiriyor. Kocaeli'de de bunun en güzel örneklerini görüyoruz. Belediyecilik insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatıdır. Bu beceri sanatını en ince ayrıntılarına kadar büyük bir uyum içerisinde gösteren belediye başkanlarımız, Türkiye'ye örnek çalışmalarını fevkalade sergiliyorlar."

Türel, öğrencilerden bisiklet sürerken trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını istedi.

Konuşmasının ardından Türel, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, öğrencilere bisiklet dağıttı.

Türel, daha sonra bir süre bisiklet kullandı.

Törende 4 bin 850 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber