İntihar eden İranlının cesedi 5 gün sonra bulundu

Denizli'de, bir evden gelen koku ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri banyoda İran vatandaşı olan 26 yaşındaki Keıvan Nazari'nin cesedi ile karşılaştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Mayıs 2013 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihar eden İranlının cesedi 5 gün sonra bulundu

banyoda İran vatandaşı olan 26 yaşındaki Keıvan Nazari'nin cesedi ile karşılaştı. Cesedin 5 günlük olduğu belirtilirken Nazari'nin üzerinde Farsça bu hayat benim için değil, beni çok yordu notu bulundu.

Pelitlibağ Mahallesi Şehit Numan Konakçı Caddesi 28 numaralı evin çatı katından dün saat 23.00 sıralarında çevreye kötü koku yayılması üzerine vatandaşlar polisi aradı. Eve gelen polis ekipleri yedek anahtarla içeriye girdi. Banyoya geçen ekipler burada İran vatandaşı olan Tahran doğumlu Keıvan Nazari'nin cesediyle karşılaştı. Müzisyen olduğu öğrenilen ve 5 Mayıs'ta Denizli'ye gelerek cesedinin bulunduğu çatı katını kiralayan Nazari'nin yanında ayrıca boş bir mutfak tüpü bulundu.

FARSÇA İNTİHAR NOTU BIRAKTI

Cesedin 5 günlük olduğu ve Nazari'nin tüp gazını açarak intihar ettiğinin belirlendiği kaydedildi. Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından Nazari'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Farsça intihar notu da bırakan Nazari'nin bu hayat benim için değil, beni çok yordu. Yoruldum, yoruldum, yoruldum. Üzgünüm yazdığı öğrenildi. Öte yandan Nazari'nin, geçen 19 Mayıs'ta bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği ve hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber