Yeşilyurt'ta 2. İngilizce Olimpiyatları

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi ortaokulları arasında 2. İngilizce olimpiyatı düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeşilyurt'ta 2. İngilizce Olimpiyatları

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından orta okullar arasında 2. İngilizce Olimpiyatı ilgi gördü. Orta okul öğrencileri; şarkı, şiir ve tekerleme kategorilerinde jüri karşısına çıkarak performanslarını sergilediler.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, yaptığı konuşmada, "İlimizin ilkleri olma özelliğine sahip olan bu tür etkinliklerimizi Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geleneksel hale getirerek her yıl düzenleme arzusundayız.

Bu tür etkinlikleri düzenlemedeki amacımız değişen ve gelişen teknolojinin anadilinin İngilizce olması ve okullarımızda yabancı dil olarak İngilizce okutulmasıdır.

Öğrencilerimizde yabancı dilin önemi konusunda farkındalık oluşturmayı amaç edinen bu tür faaliyetleri ön plana çıkararak etkinlikler düzenleyen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Yarışmada birinci olan Yakınca Orta Okulu Öğrencisi Semanur Aslan'a ödülünü İlçe Mili Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, ikinci olan Şehit Mustafa Kaya Orta Okulu Öğrencisi Gülcihan Kömür'e ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Kayahan, üçüncü olan Özel İbrahim Yücel Orta Okulu Öğrencisi Simay Türkkan'a ödülünü Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayrettin Gürsul verdi.

İngilizce Olimpiyatları Yarışmasında katılan diğer öğrencilere de birer mansiyon ödülü verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım , öğrenci tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ayrıca Özel İbrahim Yücel İlk Okulu birinci sınıf öğrencileri yaptıkları dans gösterileri ile etkinliğe renk kattılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber