Kastamonu tanıtım gecesi

Kas-Der Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenen 'Kastamonu Tanıtım Gecesi' etkinliği Novada AVM Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kastamonu tanıtım gecesi

Kas-Der Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenen 'Kastamonu Tanıtım Gecesi' etkinliği Novada AVM Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi.

01 Haziran Cumartesi günü yapılan etkinliğe Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu ve Kas-Der yöneticileri ile şube başkanlarından çok sayıda kişinin yanında yüzlerce Kastamonulu da katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kas-Der Ataşehir Şube Başkanı Bahadır Kipritçi Kastamonu'nun tarihi ve kültürel zenginliğini İstanbul'daki Kastamonululara en güzel şekilde tanıtmak ve anlatmak gayesi ile böyle bir geceyi tertip ettiklerini ve bu tür etkinlikleri belli aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu ise yaptığı konuşmada Kastamonu kültürünün önemine ve zenginliğine vurgu yaparak,"Havalanının açılacak olması Kastamonu'ya büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Kastamonu tanıtım Gecesi'nin konuğu Araştırmacı - Yazar Erdal Arslan Kastamonu'nun tarihi, sosyal, kültürel zenginliklerinden derlenen bir konferans sundu. Arsalan'ın yaptığı konuşmasını dikkatle izleyen ziyaretçiler Kastamonu ile ilgili birçok bilgiyi ilk kez Arslan'ın verdiği konferanstan duyduklarını belirttiler. Konferansın ardından Manifesto, Kastamonu Hikayeleri ve Kerpiçten Cami Yakışmaz adlı kitaplarını Kastamonulu hemşerileri için imzalayan Arslan'a, program sonunda Kas-Der Ataşehir Şube Başkanı Bahadır Kipritçi tarafından bir de plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber