Ailelerini kaybeden çiftin bebek sevinci

Tekirdağ’da, düğün hazırlığı yaparken ailelerinin bulunduğu otomobilin denize düşmesi sonucu anne babalarını kaybeden Mustafa-Selvi Gülhan çiftini, bebek heyecanı sardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ailelerini kaybeden çiftin bebek sevinci

Tekirdağ'da, düğün hazırlığı yaparken ailelerinin bulunduğu otomobilin denize düşmesi sonucu anne babalarını kaybeden Mustafa-Selvi Gülhan çiftini, bebek heyecanı sardı. 4 aylık hamile olan Selvi Gülhan, doğacak bebeğe erkek olması halinde babalarının, kız olması halinde annelerinin ismini verecek.

Edinilen bilgiye göre, 28 Mayıs 2012 tarihinde sabah saat 04.00 sıralarında Kırklareli'ye çeyiz götürmek üzere İzmir'den yola çıkan dünürler, Tekirdağ'da feribottan indikten sonra aydınlatma ve uyarı tabelalarının olmadığı limanda, otomobilleriyle denize uçtu. Aysel-Vecdet Eriş ile Zeynep-Ahmet Gülhan çifti, kazada hayatını kaybetti.

YARGILAMA DEVAM EDİYOR

Olaydan sonra ihmali bulunduğu ileri sürülen Tekirdağ Liman Başkan Vekili Resul K., Tekirdağ Liman İşletmeleri Müdürü Ali M., müdür yardımcısı Rahman Ç., gemi 2. kaptanı Ertuğrul Ç. ile 3. kaptan Rafet P. hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' ve 'denetim ve denetleme görevini yerine getirmemek' suçlarından 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İhmali olduğu değerlendirilen 5 kişinin yargılamasına devam ediliyor.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri tarafından eksikliklerin tespit edildiği liman ise, süresiz olarak kapatıldı. Limana yaklaşık bir yıldır feribot ve geminin yaklaşmasına izin verilmiyor.

ACILI ÇİFTİ BEBEK HEYECANI SARDI

Hukuk mücadelelerini sürdüren acılı çifti ise, bebek heyecanı sardı. 4 aylık hamile olan Selvi Gülhan, çocuğunu doğuracağı günü iple çekiyor. Doğacak çocuklarına anne ve babalarının ismini vereceklerini söyleyen genç çift, kız olursa Aysel Zeynep, erkek olursa Vecdet Ahmet ismini verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber