Alkolden aracı bağlandı, intihara kalkıştı

Kocaeli'de alkollü araç kullanırken yakalanınca aracı bağlanan ve bir iş hanının 6.katına çıkan şahıs, polislerin çabaları sonucu ikna edilerek aşağıya indirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alkolden aracı bağlandı, intihara kalkıştı

Kocaeli'de alkollü araç kullanırken yakalanınca aracı bağlanan ve bir iş hanının 6. katına çıkan şahıs, polislerin çabaları sonucu ikna edilerek aşağıya indirildi. Şahsın eşi ve 2 çocuğu ise, yaşananları korku dolu gözlerle izledi.

Kocaeli Valiliği karşısında bulunan Ekşi İş Merkezi'nin 6. katında intihar amaçlı bir şahsın olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. İsminin Vedat B. (19) olduğu öğrenilen şahıs, polislere 3 yaşındaki kızı Asmin, 4 aylık bebeği Baran ve eşi Sevda ile birlikte babasından kalan minibüste yaşadıklarını, zorunlu trafik sigortası bulunmayan aracının trafik polisleri tarafından bağlandığını ve kalacak yerinin bulunmadığı söyledi. Bağlanan aracını geri istediğini belirten Vedat B.'nin eşi ve çocukları ise aşağıda intihar girişimini izledi. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bulunduğu yerde tehlikeli hareketler yapan genç, polislerin uzun süren çabaları sonucu ikna edilerek aşağıya indirildi. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Vedat B., 750 TL borcunun olduğunu ve içinde ailecek yaşadığı arabasının bağlandığını ve kalacak yerlerinin olmadığını söyledi. Trafik Şube Müdürlüğü'nde yapılan incelemede ise gencin alkollü araç kullanırken polis ekipleri tarafından yakalanarak aracının bağlandığı ortaya çıktı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber