Kayseri'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Kayseri'de hasta taşıyan ambulansa otomobil çarptı. Ambulansta bulunan ve eşekten düştüğü için sol bacağı kırılan 81 yaşındaki Bedrem Aydın, başka bir ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Haziran 2013 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Kayseri'de hasta taşıyan ambulansa otomobil çarptı. Ambulansta bulunan ve eşekten düştüğü için sol bacağı kırılan 81 yaşındaki Bedrem Aydın, başka bir ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, Kayseri- Ankara Karayolu Serbest bölge girişinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Yahyalı İlçesi Devlet Hastanesi'nde konuşlu ambulans şoförü Ercan Yılmaz, sağlık memuru Sevim Taşdemir'le birlikte, eşekten düştüğü için sol bacağı kırılan Bedrem Aydın'ı sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne götürmek için yola çıktı. Serbest Bölge girişinde 36 yaşındaki Hacı Ahmet Baktır'ın kullandığı 66 DF 715 plakalı otomobil, ambulansa sol yanından çarptı. Kazanın ardından sağlık memuru Sevim Taşdemir başka bir ambulansla Bedrem Aydın'ı Tıp Fakültesi'ne götürdü. Sürücü Hacı Ahmet Baktur ve otomobilde bulunan eşi 28 yaşındaki Zümrüt Baktur ise Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde ayakta tedavi edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber