Belediye Başkan Alıcık rekora koşuyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık rekora koşuyor. Belediye Başkanlığı görevinin yanı sıra kendisine iletilen tüm davetlere katılmaya çalışan Alıcık, günde ortalama 10-15 cemiyet, cenaze düğün, ev ve iş yeri ziyareti gerçekleştiriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2013 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye Başkan Alıcık rekora koşuyor

Belediye Başkanı olarak günlük yapması gereken işlerin dışında kendisine gelen her davete katılmaya özen gösterdiğini ifade eden Haluk Alıcık, "Haftanın 2 günü esnaf ziyaretleri yapıyorum. Esnafımızı dinliyorum. İnsana dokunmak, insana hizmet etmek benim için çok önemli. Vatandaşlarla beraber olmak beni mutlu ediyor. Bunun dışında her davete icabet etmeye özen gösteriyorum. Günde ortalama 15 cemiyet, düğün, cenaze, ev ve iş yeri ziyareti gerçekleştiriyorum. Bu ziyaretlerim hafta sonları günde 30'ye kadar çıkıyor" şeklinde konuştu.

ÖZELLİKLE KÖYLERİ TERCİH EDİYOR

Başkan Haluk Alıcık, "Köyleri, köyde yaşayan vatandaşlarımızın davetlerine özellikle katılmaya gayret ediyorum. Ziyaretlerim sırasında vatandaşların sorunlarını dinliyorum. Köylü vatandaşlarımız sorunlarını bugüne kadar kendileri çözmeye çalışmışlar. Ama Büyükşehir Yasası'nın kanunlaşmasıyla birlikte Nazilli Belediyesi'nin hizmet alanı da genişledi. Biz zaten daha önceden de bizden yardım isteyen çevre köy, kasaba ve beldelerin sıkıntılarını çözüyorduk. Yasayla birlikte yardım değil, gerçek manada hizmet sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber