İhbar edileceğinden korkunca bakın ne yaptı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, çaldığı cep telefonunu satmaya çalışırken telefonların çalıntı olduğunu anlayan işyeri sahibinden korkan zanlı, kendini bıçakladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2013 20:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İhbar edileceğinden korkunca bakın ne yaptı

Konaklı beldesinde bir turiste ait cep telefonunu çalan zanlı Ahmet B(29), telefonu satmak için Alanya'da bir cep telefonu dükkanına geldi. Burada telefonu satmak istediğini söyleyen zanlının elindeki cep telefonunun çalıntı olduğunu anlayan işyeri sahibi, zanlıdan dükkanı terk etmesini istedi. İşyeri sahibinin kendini polise ihbar edeceğinden korkan ve yakalanma korkusu yaşayan Ahmet B, kendisini karnından bıçakladı.

Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, zanlıyı, Alanya Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Ahmet B'nin 29 ayrı suçtan sabıkası olduğu ve geçen günlerde 15 yaşındaki N.S adlı bir kız çocuğuna elle cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle arandığı belirlendi. Ahmet B, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber