Çanakkaleli kadın çiftçi 6'ncı oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bu yıl 10.' sunun düzenlendiği 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' bilgi ve proje yarışmasının finali Balıkesir'de yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2013 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çanakkaleli kadın çiftçi 6'ncı oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bu yıl 10.' sunun düzenlendiği 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' bilgi ve proje yarışmasının finali Balıkesir'de yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada Çanakkale ilini temsilen katılan Meral Gözcan, 116 puanla Türkiye 6.'sı oldu.

Kırsal alanda kadın çiftçilere götürülen Eğitim-Yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konulardaki performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması" Türkiye finali Balıkesir'de yapıldı. 9 İlin katıldığı Türkiye finalinde, Çanakkale İl birincisi Meral Gözcan'da yarıştı. Oldukça heyecanlı ve iddialı geçen yarışmada birinciliği Eskişehir İli adına yarışmaya katılan kadın çiftçi kazandı. İkinciliği Düzce, üçüncülüğü Osmaniye İlleri adına katılan kadın çiftçiler aldı. Çanakkale'yi temsilen yarışmaya katılan Meral Gözcan, 116 puanla Türkiye 6.'sı oldu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber