Silopi'de öğretmenlik yapan Pınar Demiray, KKTC'deki şampiyonaya hazırlanıyor

Şırnak'ın Silopi ilçesinde öğretmenlik yapan Pınar Demiray, KKTC'de yapılacak olan Dünya Taekwondo Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2013 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silopi'de öğretmenlik yapan Pınar Demiray, KKTC'deki şampiyonaya hazırlanıyor

Global Taekwondo Federasyonu (GTF) 9'uncu Dünya Taekwondo Şampiyonası KKTC'de yaklaşık 112 ülkeden 5 bine yakın sporcunun katılımı ile 24-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Çukurca İlkokulu'nda öğretmenlik yapan Pınar Demiray Dünya Taekwondo Şampiyonası'na KKTC adına katılacak. Daha önce hapkido turnuvasında altın madalya kazanan Pınar Demiray taekwondo şampiyonasında altın madalya kazanmak istediğini söyledi.

Şampiyonaya aylardır hazırlandığını kaydeden Demiray, "Yavru vatan KKTC adına yarışmak benim için büyük bir onurdur. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen bütün imkanları kullanacağım. Benim hedefim buradan altın madalya kazanarak ülkeme geri dönmektir. İnşallah kazanıp görev yerim olan Silopi ilçesine yine bir altın madalya götüreceğim" dedi.

Pınar Demiray ayrıca KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu Muay Thai Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbile'ye yapmış oldukları yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiğini ifade ederek, Türkiye'de ve özellikle görev yaptığı Şırnak'tan sponsor desteği beklediğini sözlerine ekledi.

Beden eğitimi öğretmenliği yapan Pınar Demiray, 2012 yılında Güney Kore'de hapkido turnuvasında altın madalya kazanarak şampiyon olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber