İki otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Haziran 2013 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Sarıgöl İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Denetim Müdürlüğü'nde görevli tütün teknolojisi mühendisi 31 yaşındaki Hakan Beycan, ailesiyle tatile gittiği İstanbul'dan dönüş için dün gece yola çıktı. Saat 03.00 sıralarında, Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesi yakınlarına geldiklerinde, Beycan yönetimindeki 43 AC 443 plakalı otomobil, karşıdan gelen Foça Deniz Üssü Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'na bağlı TC-SG-61 nolu botta görevli astsubay 26 yaşındaki İbrahim Çınar yönetimindeki 26 PA 206 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Hakan Beycan, oğlu 4 yaşındaki Hasan Alp Beycan ve diğer otomobilin sürücüsü İbrahim Çınar yaşamını yitirdi. Beycan'ın kendisiyle aynı yaştaki eşi Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Sarıgöl Şubesi'nde görevli ziraat mühendisi Dilber Beycan ise kazada ağır yaralandı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Beycan, tedaviye alındı. Beycan ailesinin İstanbul'da bir gazetede muhabir olan baldızı Büşra Erdal'ı ziyaretten Sarıgöl'deki evlerine dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi.

Kısa sürede Sarıgöl'e ulaşan acı haber, ilçeyi yasa boğdu. Beycan ve oğlunun cenazeleri, bugün ikindide Sarıgöl Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camii'nde kılınacak namazın ardından Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. İbrahim Çınar'ın cenazesinin ise yarın Eskişehir'de Gümülcine Camii'nde toprağa verileceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber