Otomobiline not bırakan şahıs kayıplara karıştı

SAKARYA (İHA) – Sakarya köprüsünde terk edilmiş ve içinde hayata veda notu bulunan araç ekipleri seferber etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2013 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobiline not bırakan şahıs kayıplara karıştı

Sakarya (İHA) – Sakarya köprüsünde terk edilmiş ve içinde hayata veda notu bulunan araç ekipleri seferber etti. Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında eski Sakarya köprüsünden geçen vatandaşlar terk edilmiş bir aracı görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, 54 YZ 072 plakalı aracı incelediğinde şoför mahalline bırakılmış, "Bu hayat çekilmiyor bıktım. Elveda. Boş dünya. Bundan sonra kalanlar rahat edin. Ömrul Öztepe" yazılı notla karşılaştı. Aracın bir rent a car firmasından kiralandığı öğrenilirken, firma sahipleri de aracın başına geldi.

Jandarma, aracın sürücüsünü bulmak için çevrede araştırma başlatırken, bir yandan da şahsın yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlardan bilgi almaya çalışan ekipler köprüden atlayan birini görmediklerini söylediler.

Ömrul Öztepe'nin köprüden atlamış olma ihtimaline karşı Sivil Savunma ekipleri de Sakarya Nehri'nde arama çalışması başlattı. Yapılan inceleme çalışmalarının ardından Sivil Savunma ve 112 ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Diğer yandan jandarma Ömrul Öztepe'yi arama çalışmalarını sürdürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber