Kendilerini yakalayan polisi dövdüler

Haber Giriş : 02 Şubat 2006 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakalanırken, polislere "Siz öldünüz. Çıkınca bunun hesabını soracağız" diye ölüm tehdidinde bulunan 17 yaşındaki iki kapkaççı, serbest kalır kalmaz kendilerini yakalayan polislerden birini bulup tekme tokat dövdüler.


ADANA'da, 17 yaşındaki İ.Ö. ile arkadaşı Y.K., 21 Aralık 2005'te kaza yapan bir otomobili, yol kenarına çekmek için sürücüye yardım etme vaadinde bulundu, bu sırada koltukta duran çantayı çalıp kaçtı.

Polise tehdit

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu'na bağlı sokak timlerince yakalanan 2 zanlı tutuklandı. Yakalanırken, polislere "Siz öldünüz. Çıkınca bunun hesabını soracağız" diye ölüm tehdidinde bulunan iki sanık, Çocuk Mahkemesi'nde 5 gün önce görülen duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Hırsızlık, yankesicilik ve kapkaç suçlarından sabıkalı İ.Ö. ve Y.K, tahliye olduktan sonra kendilerini yakalayan polisleri aradı. İki saldırgan, yanlarına aldıkları arkadaşları 17 yaşındaki C.B. ve 16 yaşındaki M.K. ile birlikte kendilerini yakalayan polislerden M.E.'yi bulup, tekme-tokat saldırıp dövdüler. Telsizle yardım isteyen polisin imdadına yetişen meslektaşları, İ.Ö. ve Y.K. ile birlikte C.B.'yi yakaladı, kaçan M.K. aranıyor.

İkincisi de bıçaklandı

İ.Ö ve Y.K'yü 21 Aralık'ta yakalayan polislerden ikincisi 32 yaşındaki M.Ö. de, dün bir yankasicilik olayına müdahale edince elinden bıçaklandı. Kadir Kızıl (26) ve Çetin Kızıl (19) adlı saldırgan kardeşler yakalanarak gözaltına alındı.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber