Yatağan'da vatandaşın önlem talebi

Yatağan İnönü Bulvarı Blok Evler civarındaki kavşakta herhangi bir refüj veya ayırıcı levha olmaması tepkilere neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yatağan İnönü Bulvarı Blok Evler civarındaki kavşakta herhangi bir refüj veya ayırıcı levha olmaması tepkilere neden oldu. Yatağan İnönü Bulvarı Blok Evler civarındaki kavşağa giriş ve çıkışların tehlike yaratması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bulvar üzerinde seyreden araçlar tarafından yoğun olarak kullanılan kavşakta herhangi bir refüj veya ayırıcı unsurun yer almadığını belirten vatandaşlar şikayetlerini; "İnönü Bulvarı üzerinde seyreden çok sayıda aracın yoğun olarak kullandığı Blok Evler Kavşağı'nda giriş ve çıkışlarda büyük problemler yaşanıyor. Yatağan yönünden gelen araçlar kavşağın her iki tarafını dönüş için kullanırken, durum Muğla yönünden gelen araçlar içinde aynı. Sık sık karşı yönlerden dönüş yapmak isteyen iki aracın burun buruna kaldığına şahit olunduğu gibi, daha büyük kaza riski de söz konusu. Yetkililerden kavşak üzerinde gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyoruz. İlk etapta kavşağa yapılacak olan bir orta refüjün soruna çözüm olacağını düşünüyoruz" ifadeleriyle dile getirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber